Serwis Klienta
clear
Serwis Klienta
Kontakt:
Pon-Piąt: 8:00 - 16:00
Sob: -----------
Niedz: ----------
43-340 Kozy, ul. Kalinowa 10, Polska
Dostawa:
Paczki wysyłamy za pośrednictwem przewoźnika DHL
Koszty wysyłki:
- odbiór w sklepie - za darmo!
- przedpłata na konto 25zł
- za pobraniem 30,75zł
Płatności:
Przelewy24.pl
Serwis Klienta
- Kategorie
-
- Pieczywo Eucharystyczne i opłatki - Altar bread and wafers
- Artykuły liturgiczne i wyposażenie kościoła
- Banery i Gobeliny
- Bursy/Zestawy małego księdza
- Chrzcielnice
- futerały na pateny
- Gasidełka do świec
- Gongi i dzwonki
- Kadzidła
- Kadzielniczki ceramiczne
- Kropidła
- Kropielniczki
- Kołatki
- Lektoria
- Lampki wieczne
- Lichtarze i podstawy
- Łódki do kadzidła
- Naczynia i pojemniczki na wodę święconą
- Oleje
- Pateny
- Pulpity
- Skarbony i Skarbonki
- Sygnaturki
- Świeczniki
- Trybularze
- Tace pełnoplecione i koszyki
- Węgielki do trybularzy
- Dozowniki na wodę święconą
- Dewocjonalia
- Kancelaria parafialna
- Kawy i Herbaty
- Książki i multimedia
- Naczynia liturgiczne
- Odzież I dodatki
- Świece i dodatki
- Święta i okazje
- Teczki i dyplomy
- Polecane produkty
- ZESTAWY UPOMINKOWE TEKSTYLNE
- Pieczywo Eucharystyczne i opłatki - Altar bread and wafers
0
To niezwykle praktyczna i kolorowa książka kucharska, w której na 500 zdjęciach krok po kroku pokazano podstawowe techniki i najlepsze przepisy na przetwory w słoiczkach. Wspaniałe fotografie zrobione zostały z góry. Przy przepisach zamieszczono też fotograficzne mapy składników: wystarczy spojrzeć na zdjęcia, aby już na pierwszy rzut oka przekonać się, co jest potrzebne do przygotowania zamkniętych w słoikach i butelkach pyszności i śledzić kolejne etapy perfekcyjnego wykonania przepisu.
Na początku książki znajduje się cenne wprowadzenie poświęcone podstawowym technikom wyparzania słoiczków i przechowywania w nich przetworów, bez narażania się na ryzyko ich zepsucia. Dalej są 3 rozdziały: przetwory warzywne, słodkie konfitury i nalewki. Każdy rozdział opatrzono bogatym wstępem zawierającym informacje o cechach charakterystycznych, właściwościach i zastosowaniu produktów, które są potrzebne do wykonania podanych przepisów na weki.
Przepisy są przystosowane do użytku domowego. Podane ilości składników pozwalają na przygotowanie 4–6 słoiczków mieszczących po 150 g przetworów warzywnych i 250 g owocowych weków. Z kolei w przypadku nalewek najwygodniej jest sięgnąć po butelki o pojemności 1 litra.
9788379718023
2 Przedmioty
Specyficzne kody
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
4 innych produktów w tej samej kategorii: